Shoutbox (Disabled)

Fixed Game Slows Down to a Crawl After Starting a New Game Edit: Problem Has Been Resolved

Discussion in 'Closed' started by Philomaeus, Jan 31, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Philomaeus

    Philomaeus New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    4
    Before I start, here's my PC specs:

    Intel Core i7-3820 CPU @ 3.60GHz
    16GB of RAM
    Nvidia GTX 970 x2
    And running the latest version of Windows 10
    And latest version of Amorous

    With that out of the way. During my first play through, everything went well, and without a hitch. Everything ran at a normal speed and pace, no lag or slow downs of any kind.

    After I did my first play through, I wanted to go back and do a new game with new routes etc. For the fun of it.

    When I started a new game however. The game is now unplayable, the game crawls down to a little over 3 frames per second, and text boxes take almost a full minute to load the text.

    I have no idea what's causing this. I've tried deleting the folder path and did a full reinstall, and it still does the exact same thing as stated above.

    I wanted to share this, to see if maybe it's a bug or something. Anyhow, cheers!

    Edit: This is not longer an issue. The recent patch fixed the problem completely. The game now runs normally! :)
     
    Last edited: Feb 3, 2017
  2. Lennian

    Lennian Dark Lord of Team Amorous Team Amorous

    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    928
    Great, thanks for the update :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page